Nacional d.o.o., Velike Sredice 29e, Bjelovar

Tvrtka Nacional d.o.o. proslavila je 25 godina postojanja druženjem na kojem su se okupili vodstvo tvrtke na čelu s direktorom Željkom Maletićem i radnici. Svečanoj proslavi prisustvovali su i župan Damir Bajs, gradonačelnik Dario Hrebak sa zamjenikom Igorom Brajdićem, direktori Raiffeisen banke, Privredne banke Zagreb, Erste & Steiermärkische banke i Zagrebačke banke, te brojni drugi važni uzvanici i predstavnici partnera.


Nazočnima se na početku proslave obratio direktor Željko Maletić koji je istaknuo postignuća tvrtke, od osnivanja do danas.

– Nacional d.o.o. je tvrtka koja godišnje radi promet od 35 do 40 milijuna kuna. Uspješno poslujemo posljednjih 25 godina i siguran sam da ćemo i nastaviti dobro poslovati. Imamo planova za novitete i za daljnji razvoj, bez obzira na prepreke i probleme u gospodarstvu. Uspješno smo se borili do sad pa ćemo tako nastaviti i dalje -poručio je Željko Maletić.


U kratkom promidžbenom filmu koji je prikazan tijekom proslave, kratko je predstavljena tvrtka. S radom su započeli 1994., a godinu dana kasnije zapošljavaju šest djelatnika i mijenjaju ime u Nacional d.o.o. Svojim je asortimanom i uslugama prisutan u više grana gospodarstva od poljoprivrede, metalne i drvoproizvođačke industrije, transporta i ekologije.


Od samog početka, Nacional se bavi naftnim derivatima, prometom goriva i distribucijom maziva. Od 1997. se pak počinje baviti prikupljanjem naftnog otpada i čišćenjem spremnika goriva. Dvije godine kasnije šire svoju djelatnost na zaštitu okoliša, odnosno na prikupljanje opasnog otpada i usluga vezanih za zaštitu okoliša. Danas zapošljavaju do 20 djelatnika te imaju poslovnice u Bjelovaru, Đurđevcu, Novom Virju i Garešnici, te turističke objekte u Novalji na otoku Pagu. Svoje poslovanje u budućnosti, Nacional d.o.o. usmjerit će na širenje poslovanja vezanog za gospodarenje otpadom i na daljnje edukacije djelatnika koje prepoznaju kao potencijal u cilju trajnog napretka.


Direktor Maletić zahvalio se svima na dolasku i uveličavanju proslave te prijatelje i partnere pozvao na daljnju suradnju. Ponovno se zahvalio radnicima na vjernosti i ustrajnosti u radu ukazavši na činjenicu kako je radnu snagu danas teško naći te da imaju i problem s osvježavanjem kadra. Osim zahvale, direktor Željko Maletić uručio je priznanja dugogodišnjim djelatnicima tvrtke.


Proslavu obljetnice zaokružilo je i priznanje tvrtki Nacional i direktoru Željku Maletiću za dugogodišnju suradnju, koje je uručio svečani gost, direktor INA MAZIVA Zoran Škrobonja.


promet i transport naftnih derivata | bitumeni | INA maziva | ekologija | o nama | kako do nas? | kontakt
Bjelovar.info medij